Sok jabłkowy tłoczony z najlepszych jabłek. Powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji. Dzięki takiemu procesowi technologicznemu uzyskujemy bogaty bukiet smaków i wartości odżywcze. Jabłka są dobrym źródłem witaminy C. Mają dużo potasu, żelaza, magnezu, miedzi, krzemu, cynku, beta-karotenu, kwercytyny i mnóstwo pektyn. Hamują rozwój chorób krążenia oraz nowotworów, a także uszczelniają naczynia. Jabłka zwiększają odporność na infekcje, powinny więc znaleźć się w diecie osób, które często się przeziębiają. Bardzo skutecznie oczyszczają organizm z toksyn i cholesterolu. Korzystnie wpływają na stan paznokci, skóry i włosów. Polecane są zwłaszcza osobom odchudzającym się, ponieważ szybko dają poczucie sytości. Mięta działa pobudzająco na czynności wydzielnicze żołądka i wątroby.