Kiełbasa wiejska regionalna 200g JASIOŁKA - BIO (dostawa do sklepu w piątek) *

  • Producent: JASIOŁKA
  • Kod: 000667
  • Dostępność: Jest
    KOSZT DOSTAWY - GRATIS OD 250ZŁ
    300zł W KOSZYKU = 10% RABATU
    500zł W KOSZYKU = 16% RABATU
    1000zł W KOSZYKU = 20% RABATU
    Zasady rabatu EKO-TURBA-LUTA
1310
cena produktu z VAT
(65,50 zł za 1kg)
szt.

Kiełbasa wiejska regionalna - EKO

Producent:
Jasiołka
 
Skład:
mięso wieprzowe, sól, pieprz, czosnek

Uwaga:
ostateczna cena produktu zostanie skorygowana zgodnie z rzeczywistą wagą produktu

Kiełbasa wiejska regionalna
Jeżeli szukasz tradycyjnego smaku wiejskiej kiełbasy to dobrze trafiłeś. Jak jest definicja wiejskiej kiełbasy według zakładu Jasiołka? Do stworzenia takiej kiełbasy wystarczy jedynie mięso wieprzowe, sól, pieprz oraz czosnek. W czosnku tkwi cały sekret dobrze doprawionej kiełbasy wiejskiej. My dodajemy całe ząbki świeżego
czosnku, dzięki temu kiełbasa posiada prawdziwy charakter wiejskiej kiełbasy. Staranie wyselekcjonowanie (ew. Ekologiczne) mięso
wieprzowe, doprawione według tradycyjnych receptur, uformowane w naturalnych wieprzowych jelitach poddane długotrwałym procesom wędzenia i suszenia są gwarancją niepowtarzalnego smaku. Niepowtarzalny smak oraz wygląd naszej kiełbasie wiejskiej gwarantuję tradycyjne wędzenie na drzewie wiśniowym i bukowym, ale o tym czy
można wyprodukować dobrą kiełbasę bazując jedynie na mięsie i przyprawach przekonajcie się sami.
Skład: mięso wieprzowe, sól, pieprz, czosnek.
100 gram produktu wyprodukowano ze 122 gram mięsa wieprzowego.

Jaka jest definicja wiejskiej kiełbasy według zakładu Jasiołka? Do stworzenia takiej kiełbasy wystarczy jedynie mięso wieprzowe, sól, pieprz oraz czosnek. W czosnku tkwi cały sekret dobrze doprawionej kiełbasy wiejskiej. Zakład "Jasiołka" dodaje całe ząbki świeżego czosnku, dzięki temu kiełbasa posiada prawdziwy charakter wiejskiej kiełbasy. Staranie wyselekcjonowane (ekologiczne) mięso wieprzowe, doprawione według tradycyjnych receptur, uformowane w naturalnych wieprzowych jelitach poddane długotrwałym procesom wędzenia i suszenia są gwarancją niepowtarzalnego smaku. Niepowtarzalny smak oraz wygląd kiełbasie wiejskiej gwarantuję tradycyjne wędzenie na drzewie wiśniowym i bukowym.